De impact van zijn werk heeft mij voor de rest van mijn leven en zeil-carrière veranderd!

De ongewone trainingen en manier van lesgeven met achterliggende kennis maken je doelen duidelijk, zichtbaar en haalbaar, waar ik ook ter wereld ben met zeilen.

Ben je op zoek naar een trainer die je gewoon zegt wat je moet doen en je blijft motiveren om te sporten? Dan ben je bij Roy niet op de juiste plek. De kracht van Roy is namelijk dat je met zijn hulp vanuit jezelf sterk gemotiveerd raakt om je doelen te halen. Dit doet hij door met veel enthousiasme zijn kennis over te dragen, waardoor je met de hulp van Roy echt weet wat je aan het doen bent en niet simpelweg een schema volgt.

Zijn kennis beslaat het hele spectrum waardoor je een totaal plaatje krijgt en daarmee vertrouwen in wat je doet. Hij kan je alles leren over hoe je lichaam werkt, wat voor oefeningen bij jou passen en hoe je ze uitvoert, hoe je met pijntjes moet omgaan, wat te doen om blessures te voorkomen, wat voor voeding je nodig hebt om je doel te bereiken, en ga zo maar door. Hiervoor heeft hij verschillende opleidingen gevolgd en is hij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door zijn gedreven nieuwsgierigheid. Deze sterke basis is slechts het begin.

Wat Roy hier bovenop uniek maakt, is dat hij de theoretische basis kan vertalen in een persoonlijk lichamelijk ontwikkelingsplan dat nooit af is. Onder het motto “luisteren naar je lichaam” neemt hij je mee in het constant blijven aanpassen van je workout en voeding. Hierdoor begrijp je zelf ook steeds beter hoe je fysiek in elkaar zit. Ik kan een samenwerking met Roy aan iedereen aanbevelen, want de impact van zijn werk heeft mij voor de rest van mijn leven en zeil-carrière veranderd.


-Wouter