Van auto ongeluk naar krachtiger en soepeler terug komen!

Ik ben helemaal om! Zeker na mijn auto ongeluk ben ik mij zeer bewust van het fenomeen: bewegingsvrijheid. Het helpt echt ontzettend bij het creëren van “pijnvrij” bewegen en jong of oud het maakt niet uit heb ik gemerkt.

De opbouw van het traject is voor mij precies goed! Wat mij opviel vanaf het 2e level en wat ik heel fijn vind is dat level 2 gecombineerd wordt met level 1 enzovoorts. Voor mij persoonlijk merkte ik dat de aanbevolen 6 weken level 1 net wat te weinig was, dus ik heb hier meer tijd voor genomen, maar dat is per persoon verschillend. In alle onderdelen vind ik de uitleg zeer duidelijk en ik ervaar ook zeker plezier in deze manier van trainen. Soms uiteraard wat frustratie als iets niet lukt wat er bij Roy dan zo makkelijk uit ziet, maar dat motiveert weer om te blijven oefenen.

De progressies zijn echt heel leuk en vooral logisch, zoals bijvoorbeeld met de Squathold. Ik kan iedereen aanraden om zo voortaan je tanden te gaan poetsen haha. Zonder gekheid merk ik veel vooruitgang in de progressies. Ik was heel erg stijf, vooral na de klap van het auto-ongeluk wat ik heb gehad. Ik wist niet echt een uitweg of wat te doen of meer waar in godsnaam te beginnen. Het movement traject heeft mij gewoon echt door m’n revalidatietraject geholpen en daar ben ik je eeuwig dankbaar voor.

In de totale beweging van het begin tot het échte einde van de beweging word ik langzamerhand ook sterker wat heel leuk en bruikbaar is. Als ik nu een squat maak met mijn armen omhoog, kan ik mij armen gewoon rechtop houden ipv dat ze naar voren gaan.

Zelf vind ik het altijd prettig om te weten wáárom je iets doet en dat word in het movement traject constant duidelijk overgebracht. De kennis die je in het movement traject vergaart vind ik super waardevol! Ik merk dat ik daardoor het gevoel van “ik doe zomaar iets” totaal verdwenen is. Op deze manier weet je écht waar je mee bezig bent en je weet waar je het voor doet zowel qua training, beweging, voeding en herstel.

Kortom: Bij Mr Motion is het fijn dat je altijd snel reactie en duidelijkheid krijgt. Niets is te gek en dat is erg prettig. Een antwoord wordt ook duidelijk uitgelegd en mocht je ergens tegen aan lopen wordt er ook verteld wat je moet doen om het uiteindelijk te kunnen verhelpen.

Movergroet,

-Jennifer

Wat is het Movement Traject?